Ce este Luivac-ul? - un medicament la moda Imprimare E-mail
Cititi si...
Vaccinarea antigripala a copiluluiGripa este o infectie virala (virus influenza). Aceasta infectie are cea mai mare frecventa din decembrie pana in aprilie.
Mai mult...Ce este Luivac-ul?
De mai multa vreme se folosesc produse imunostimulatoare / imunomodulatoare in terapii care incearca sa diminueze efectul infectiilor.
Ce este Luivac-ulImunomodulatoarele/imunostimulatoarele sunt substante sau amestecuri de substante care au ca efect cresterea raspunsului imunitar al organismului sau optimizarea lui. O parte din aceste substante provin din prelucrarea fizica si chimica a unor culturi
de bacterii. In principiu se pierd acele proprietati care fac respectivii microbi sa cauzeze boli, dar se pastreaza calitatile care determina reactia de aparare (imunitara) la infectii.
Acest tip de medicamente se mai numesc si vaccinoide, pentru ca au un mecanism asemanator vaccinurilor. Trebuie spus ca vaccinurile determina o imunitate specifica la o anume boala, iar vaccinoizii cresc imunitatea in mod nespecific. Din aceasta clasa de medicamente fac parte mai multe produse. Toate contin liofilizat bacterian (in principiu stafilococic,streptococic, pneumococic), proportiile pot varia. Luivacul este un asemenea produs care se administreaza pe cale orala (pe gura). Poate fi folosit numai la indicatia medicului si numai la copii peste trei ani. Este un produs la moda, prescris cu mai mult sau mai putin discernamaint, cum a fost la vremea lui si polidinul, un produs similar injectabil insa, astazi uitat!  Exista si alte produse similare Bronhovaxom etc. O buna igiena si o alimentatie sanatoasa (un aport de vitamine din surse alimentare)
au aceleasi efecte.Taguri:  Ce este Luivac-ul
Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 

 

 

newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner