parintiinescriu.jpg

In aceasta sectiunea sunt publicate intamplari, povesti, momente placute despre parinti  si copii. Povestile sunt scrise chiar de voi, iar daca vrei ca si ceilalti parinti sa citeasca despre evenimente deosebite din viata voastra, despre intamplarile care v-au marcat, despre evolutia bebelusului tau, trimite-ne povestea ta, imagini, link-uri catre filme  realizate de voi, la adresa de email: povesteata@scoalaparintilor.ro
Daca doriti sa ne trimiteti doar text, completati formularul de mai jos.

 

Amintiri din perioda sarcinii Imprimare E-mail


Amintiri din perioda sarcinii Sentimente. Emotii. Toate acestea sunt la limite inalte in perioada sarcinii. Este perioada in care pot spune ca ma regasesc ca femeie.
Acum sunt o femeie absolut completa. Totul este frumos. Orice lucru negativ mi se intampla il trec cu usurinta - si chiar cu zambetul pe buze. Nimic nu ma poate supara. Sunt prea multumita si fericita pt a avea sentimente negative. Cred ca perioada de sarcina e perioada de cel mai mare calm din viata unei femei. Este o perioada de asteptare - o asteptare frumoasa, placuta. La finalul asteptarii va aparea o fiinta - trup din trupul tau. Este chiar miracol. Din sufletul tau va mai aparea un suflet. Nemaipomenit. Recomand aceasta stare tuturor femeilor. Incercati-o si veti avea numai de castigat: sufleteste - pt ca e cel mai important in viata sa fii multumit sufleteste.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Formular Parintii ne scriu

Nume (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Subiect (*)
Invalid Input
Mesaj (*)
Invalid Input

  
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner