Programul educational Fastrackids Imprimare E-mail


    Fastrackids a fost desemnat de prestigioasa revista americana Entrepreneur Magazine drept programul educational pentru copii numarul 1 in lume (categoria enrichment education for children), fiind in acest moment prezent in 30 de tari cu peste 160 de centre.

    Prin metode de predare interactive si creative, programul abordeaza 12 teme de studiu (Comunicare, Tehnologie, Creativitate, Scopuri si obiective in viata, Literatura, Arta si Teatru, Biologie, Matematica, Stiintele Naturii, Astronomie, Stiintele Pamantului, Economie) derulate in sesiuni de 2 ore/pe saptamana timp de 2 ani.

    In lectiile Fastrackids, copiii invata prin experimente, prezentari filmate la fiecare sesiune de curs, discutii, jocuri de rol, activitati practice si jocuri atractive. Salile de curs sunt dotate cu Fastrackids Learning Station®: un sistem inovativ format din board interactiv , videoproiector, computer si camere de filmat, similar cu cel folosit in prestigioasele universitati Harvard, Oxford sau MIT.

    Programul se dovedeste benefic pentru copiii participanti la scurt timp dupa ce incep frecventarea cursurilor, acestia achizitionand sau dezvoltandu-si abilitati fundamentale precum:
1.Gandirea creativa
2.Comunicarea
3.Lucrul in echipa
4.Capacitatea de a lua decizii
5.Capacitatea de a rezolva probleme
6.Capacitatea de a transfera cunostintele in practica.

     Centrul  pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala - cunoscut de 13 ani in domeniul educational ca promotor al alternativei educationale STEP BY STEP in crese, gradinite, si clase ale invatamantului de baza, organizeaza la sediul din str. Ghe. Dem Teodorescu nr. 16 bis, sector 3, cursurile Fastrackids incepand din septembrie 2007.

    In zilele de 19, 26 septembrie, orele 18.00 vom organiza prezentari ale programului Fastrackids pentru toti parintii interesati sa afle mai multe detalii despre acest program complementar de educatie a copiilor de la 3 la 8 ani.Pentru mai multe informatii si inscrieri la prezentari, va rugam, sunati la:
 031 710 29 27 sau 031 710 29 28
sau la 0744 566 719 sau 0740 302 770
sau sa trimiteti un mail la Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.

www.scoalaparintilor.ro , ca partener media recomanda programul de educatie complementara FasTracKids. Grabiti-va sa va inscrieti! Locurile sunt limitate!


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner