Vreau jucaria asta! Imprimare E-mail


Fiecare copil are o personalitate proprie, reactioneaza in felul sau diferit de altii, este bine sa-l incurajati.
Joaca este activitatea serioasa a copilului si jucariile sunt uneltele lui. Copilul dumneavoastra va invata jucandu-se asa ca un criteriu esential in alegerea jucariilor este cunoasterea copilului si a preferintelor si intereselor lui.

vreau jucaria astaToti stim (si specialistii o confirma!) ca nu jucariile scumpe si elaborate sunt cele care au cea mai mare valoare pentru copil. O jucarie simpla, al carei pret este de obicei scazut, ca si o jucarie facuta de noi, parintii, poate stimula la fel de mult fantezia copilului.

Jucariile care nu sunt potrivite pentru varsta copilului (de cand cu Uniunea Europeana scrie pe ele, asa ca este usor sa nu gresim!), ca si cele care indeamna la distrugere, si mai ales jucariile razboinice sunt de evitat chiar daca sunt la moda! (printre copii).

Nu cumparati jucarii care sa nu corespunda legislatiei europene in vigoare si sa fie primejdioase (toate jucariile controlate calitativ poarta emblema CE) cheltuiti bani pe lucruri care se pot dovedi periculoase pentru copilul dumneavoastra.

Inaintea implinirii varstei de 1 an, de o importanta deosebita pentru copil sunt libertatea de miscare, curiozitatea acestuia de a cerceta spatiul care il inconjoara cu proriile sale "instrumente": maini, picioare si gura pentru incercarea gusturilor. jucariile, adeseori, sunt neglijate sau se afla pe un loc secundar fata de partile propriului corp.

Lasati-va copilul sa aleaga!


Comentarii ()add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner