Negresa deliciu Imprimare E-mail


Ingrediente:

14 linguri lapte
500 g zahar
5 linguri cacao
250 g unt
4 oua
350 g faina
1plic amoniac
nuci, stafide

1. Pune laptele intr-o cratita pe foc, peste care adauga zaharul si cacao.
Dupa ce compozitia da in clocot, pune cratita deoparte si adauga pachetul de unt taiat cubulete.
Din aceasta compozitie opreste separat intr-un recipient 14 linguri.

2. Lasa restul de compozitie sa se raceasca. Intre timp, bate alburile separat, pana se fac spuma. Cand compozitia de mai sus s-a racit, adauga pe rand cate un galbenus si amesteca. Adauga treptat faina, plicul de amoniac, nucile, stafidele si continua sa amesteci.
3. La final adauga albusurile batute spuma.

Cuptorul trebuie sa fie incalzit la 180 de grade si tava pregatita.
Ca sa vezi daca prajitura este gata, poti sa o incerci cu o scobitoare. Daca vei scoate scobitoarea curata din compozitie, prajitura este gata.

Pune peste prajitura fierbinte scoasa din cuptor, sosul pe care l-ai oprit la inceput.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Trimiteti retete culinare

Nume (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Subiect (*)
Invalid Input
Mesaj (*)
Invalid Input

  
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner