Prajiturele pentru dimineti de iarna Imprimare E-mail


Ingrediente:
1 ½ ceasca de faina
1 lingurita praf de copt
250g unt nesarat, la temperatura camerei
¾ ceasca zahar brun
¾ ceasca zahar normal
1 ou mare
1 lingurita esenta de vanilie
1 ½ cesti de ovaz
1 ceasca cirese uscate (sau alte fructe, in functie de preferinta)
130g ciocolata amaruie, maruntita
1 ceasca caramele

PENTRU APROXIMATIV 20 DE BUCATI

1. Incalzeste cuptorul la 180 grade C. Pune doua hartii pentru copt in tava; lasa deoparte. Intr-un bol mare amesteca faina si praful de copt.

2. Cu mixerul electric amesteca untul si amandoua tipurile de zahar la viteza medie pana cand devin pufoase (2-3min), fara sa uiti sa cureti marginile bolului din cand in cand, in timpul mixatului. Adauga oul; amesteca la vitexa mare pana cand se omogenizeaza. Adauga vanilia; amesteca.

3. Adauga la amestec faina, mixand la viteza mica pana cand este omogenizata. Adauga ovazul, ciresele, ciocolata si bucatelele de caramele; amesteca dupa fiecare adaugare.
4. Cu ajutorul unei linguri, pune cate putin aluat in tava, la distanta de 5cm, pentru a forma biscuitii.

5. Lasa biscuitii la cuptor pana sunt auriu inchis (14-16min), intorcand tava la jumatatea timpului. Dupa ce s-au copt, ii poti scoate pe un gratar sa se raceasca. Ii poti pastra intr-un recipient etans.

Tips:
Acorda-ti cateva momente pentru tine si serveste-I cu placere la o cafea fierbinte…


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Trimiteti retete culinare

Nume (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Subiect (*)
Invalid Input
Mesaj (*)
Invalid Input

  
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner