Tort delicios de ciocolata Imprimare E-mail


Ingrediente:

Blat:
9 oua
180 g zahar pudra
30 g cacao
120 g unt
½ lingurita bicarbonat
1 pahar piure de banane (banane pasate)
100 g faina

Crema de vanilie:
200 g unt
3 oua
180 g zahar pudra
2 plicuri zahar vanilat

Glazura de coicolata:
100 g ciocolata amaruie
40 g unt

Untul se freaca spuma cu zaharul si cu galbenusurile. Se adauga piureul de banane si bicarbonatul stins cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Dupa ce se amesteca bine ingredientele, se pune cacao amestecata cu faina. La final se incorporeaza albusurile batute spuma.

Compozitia se imparte in jumatate si se coc pe rand 2 foi de tort.


Separat se prepara crema de vanilie.
Se bat ouale intregi cu zaharul si se fierbe compozitia la foc moderat pana se ingroasa.
Se aromatizeaza cu vanilia iar dupa ce se raceste se adauga treptat in untul frecat spuma.
O parte din crema se intinde pe primul blat, se suprapune blatul al doilea si se ung marginile tortului cu restul cremei.
Ciocolata se inmoaie in aburi, iar untul de asemenea, separate. Se amesteca ciocolata cu untul si cand compozitia se omogenizeaza, se intinde repede cu cutitul deasupra tortului.


Comentarii ()add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
Trimiteti retete culinare

Nume (*)
Invalid Input
Email (*)
Invalid Input
Subiect (*)
Invalid Input
Mesaj (*)
Invalid Input

  
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner