Sarea-n bucate Imprimare E-mail


Citeste-l sau reciteste-l Oricum, trebuie sa stii povesti multe, multe...
Dar sa ne gandim putin la sare. De ce Imparatul nu a putut manca la nunta cea vestita? Ne spune povestea: "iaca gatise toate bucatele pentru tata-sau fara sare, ci numai cu miere si zahar." si apoi: "fara zahar poate omul sa traiasca dar fara sare nu". 

Nu numai Imparatul dar si Copilul are nevoie de "sare-n bucate", dar nu de adaos de sare ci de cea pe care alimentele o cintin de la natura sau prin modul de preparre.

NU uita! Sugarul, cu cat este mai mic, cu atat elimina mai greu excesul de sare; imturitatea rinichilor sai face ca excretarea sarii sa se faca dificil; totodata capacitatea de concentrare este scazuta.

Dar laptele tau are sare tocmai cat ii trebuie Copilului cu condititia ca tu sa nu abuzezi punandu-ti sare multa in bucate.Comentarii (1)add
mare prostye : buby
cine la pus e un mare handicapart si imi bag.. in gura lui smilies/smiley.gif smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/angry.gif smilies/sad.gif smilies/shocked.gif smilies/cool.gif smilies/tongue.gif smilies/undecided.gif smilies/kiss.gif smilies/cry.gif
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 

 

 

newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner