Saptamana 3 de sarcina Imprimare E-mail


Saptamana 3 de sarcinaDezvoltarea bebelusului:

 La sfarsitul celei de-a treia saptamani, embrionul este fixat de peretele uterului. Viitorul dvs. bebelus nu mai este un ovul fecundat, a devenit un embrion.
Creierul si coloana vertebrala incep sa se formeze.
Invelisul extern incepe procesul dezvoltarii placentei si a cavitatii amniotice (care va inconjura placenta).
Inima este inca in formare, dar bataile inimii sunt deja prezente.

 Profilul bebelusului:        Lungime: -  0.2 - 0.5 mm
                                          Greutate:  -

Ce simte ea:
Deci! Aceasta este saptamana in care v-ati decis sa faceti testul!
Perspectiva unui bebelus preia controlul gandurilor dvs., imaginatia o ia razna si dvs alternati intre o stare de seninatate si neliniste.
Unele femei, mai norocoase, nu au greturi, altele pot incepe fiecare zi intr-un mod foarte neplacut.

Ce simte el:
Acum este momentul sa va implicati mai mult!

Daca partenera dvs. va dori sa va surprinda cu un test de urina, frumos ambalat si insotit de un zambet timid, atunci asa sa fie…, dar sa nu spuneti: „Ce naiba e asta?’ sau „Pff! Chestia aia e plina de urina?”

Trebuie sa stiti la ce sa va asteptati: va uitati la 2 linii clare, una in fiecare fereastra a testului (de obicei bleu sau roz pe un fond alb). Daca este doar o linie vizibila, inseamna ca testul este negativ.

Daca nu sunteti incepator, va puteti implica mai mult, fiind prezent in timpul efectuarii testului si asteptand rezultatul impreuna (pozitiv sau negativ).

in orice caz, nu fiti pisalog! Este bine sa stati pe aproape si sa impartasiti momentul, dar cele mai multe femei nu-si doresc sa tineti testul in timp ce ele fac pipi! Ele stiu mai bine in ce directie o va lua jetul.

Informatii utile:

Stabiliti o programare la ginecolog pentru a va confirma validitatea testului de sarcina. Daca ginecologul dvs. este si obstetrician, atunci este de preferat sa ramaneti in atentia acestuia pe toata perioada sarcinii. Daca nu, odata sarcina confirmata, trebuie sa va cautati un obstetrician specialist.

Puteti incepe sa faceti o lista de intrebari pentru medicul dvs. Niciodata nu o sa va amintiti toate intrebarile in momentul in care intrati in cabinet.


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner