Saptamana 39 de sarcina Imprimare E-mail


Saptamana 39 de sarcinaAveti foarte multa nevoie de somn. Timpul pe care il mai ai pana la nastere sa fie rezervat odihnei si linistii.  Te simti mare si stangace? Cum bebeul se afla in la nivelul pelvisului, centrul de greutate se schimba si astfel va veti simti un pic fara balans. Vestile bune: uterul nu preseaza diafragma deci va este mai uros sa respirati. Vestile mai putin bune: Uterul apasa pe vezica urinara asa ca va trebui sa mergeti la baie mai des decat de obicei.
Multe femei pierd dopul de mucus cu 1 saptamana sau 2 inainte de declansarea travaliului (in timp ce pentru altele acest lucru se intampla chiar inainte de nastere). Daca mucusul este roz sau striat cu sange, inseamna ca travaliul va incepe a doua zi.

Anunta-l pe medicul tau de indata ce simti ca pierzi lichid amniotic (daca ti rupe apa).
Daca sotul tau poate, si medicul nu are nimic impotriva, este foarte bine sa participe la nasterea copilului vostru . Fie cate insoteste la maternitate, fie ca te insoteste in ...sala de nasteri! Sunt maternitati care au inceput sa recomande participarea tatalui la nastere.

Copilul tau
Intestinele copilului sunt pline cu meconiu, o substanta negricioasa care va fi eliminata cu prima miscare intestinala.
 


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner