Saptamana 6 de sarcina Imprimare E-mail


Dezvoltarea bebeluşului:Saptamana 6 de sarcina
 Capul începe să se contureze, mici cavităţi arată viitoarea locaţie a ochilor şi a urechilor. Tractul digestiv este în formare,  dar bebeluşul nu poate deschide gura încă. Ţesutul care leaga embrionul de uter se transformă în cordonul ombilical.  Coloana vertebrală este în formare. Tot acum apar celulele care vor deveni testicole şi ovare.

Profilul bebeluşului:        Lungime: -  9 - 14 mm
                                        Greutate:  -  1.5 g

Ce simte ea:

 Prima ecografie se face la 6 săptămâni. Aceasta permite doctorului să faca o predicţie mai precisă asupra datei concepţiei şi a sănătăţii embrionului. La prima ecografie pot apărea stări de nelinişte care dispar când mama vede inima bebeluşului bătând. O aparatură bună poate arăta detalii şi poate măsura bătăile inimii – unele pot arata imagini tridimensionale. Acesta este un moment foarte emoţionant pentru amândoi. Bucuraţi-vă de el!
 
Ce simte el:

Prima ecografie este o experienţă incredibilă. Este momentul în care vedeţi cu proprii dvs ochi că ceva chiar creşte în burta partenerei şi jumatate din acest ceva vi se datorează! Aveţi acum confirmarea masculinităţii dvs?

Informaţii utile:
Este important să vă faceţi urgent un test de sânge (doctorul vă va spune pentru ce anume). Acesta, în mod normal, ar trebui să testeze imunitatea la unele boli – cum ar fi toxoplasmoza şi altele… 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner