Saptamana 9 de sarcina Imprimare E-mail


Dezvoltarea bebeluşului:

 Săptămâna aceasta, copilul va deschide gura pentru prima oară.

Glandele salivare şi corzile vocale încep să se formeze. Ochii sunt complet formaţi, dar membrana care va deveni pleopa continuă să-i acopere.

Mâinile şi picioarele se dezvoltă cel mai rapid în această săptămână.

Inima bate cu aproximativ 150 de bătăi pe minut.

 
Profilul bebeluşului:        Lungime: -  5.5 cm
                                       Greutate:  -  10 g
 
Ce simte ea:
Este bine să vă notaţi toate întrebările şi nelămuririle înainte de a merge la doctor, pentru că veţi uita totul imediat ce veţi intra pe uşa cabinetului.

Sunteţi din ce în ce mai mare şi este posibil să simţiţi nevoia de a cumpăra haine noi, dar, atenţie, cumpăraţi haine care pot fi ajustate la măsuri mai mari şi nu doar haine cu o măsura mai mare.

 Ce simte el:

 Apetitul ei sexual variază de la o zi la alta. Încercaţi să fiţi răbdător, dar aveţi şi dvs nevoi. Hormonii din organismul ei sunt îngrozitor de greu de stăpânit. Nu numai că aveţi nevoie de răbdare dar trebuie să înţelegeţi ce se întâmplă cu ea.

Se va simţi extrem de obosită. Este o schimbare istovitoare şi este posibil să mai treacă vreo câteva săptămâni până când se va acomoda.

Psihic, se gândeşte la schimbarile pe care va trebui să le facă în anul urmator. Fizic, trebuie să facă faţă majorelor schimbari hormonale ce îi pot provoca stări de oboseală şi epuizare. Probabil că satisfacţia dvs sexuală este ultimul lucru la care se gândeşte.

Nu o luaţi personal. Dacă nu vrea să facă sex, vina nu este a dvs, ci a tuturor celorlalte schimbări prin care trece în acest moment. O femeie a descris felul în care se simte: „Ca şi cum ar trebui să escaladez un munte în fiecare zi!”. Alta a spus că a descoperit în fiecare zi un nou discomfort sau o durere în zone în care nu credea ca poate să simtă ceva vreodată.

Fiti intelegator: se va simti capabila sa faca dragoste in cateva saptamani

Dacă aveţi noroc, este posibil ca sarcina să o facă să se simtă extrem de excitată şi să vrea să faceţi mai mult sex decât aţi visat vreodata! V-am spus, hormonii ăştia pot acţiona cât se poate de ciudat....

Vorbiţi cu ea... este întotdeauna cea mai bună abordare.

 Informaţii utile:

Batoanele de cereale şi bananele ajută la menţinerea nivelului de energie. Mâncaţi mai des (dar în cantităţi mai mici) dacă simţiţi că nivelul acidităţii creşte sau dacă nu puteţ face faţă unei porţii întregi.


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner