Teste de sarcina Imprimare E-mail
Va doriti un copil. Este normal sa doriti sa stiti cat mai devreme si cat mai sigur daca sunteti insarcinata. Exista in farmacii mai multe produse care va pot ajuta. Toate au la baza acelasi principiu: depisteaza prezenta in urina a unui hormon: gonadotrofina corionica (ßhCG).
teste de sarcinaAcest hormon incepe sa fie secretat in momentul in care oul se implanteaza in peretele uterin (nidare), dupa aproximativ 8 zile de la fecundare. Acest tip de teste de sarcina pot fi utilizate cu maximum trei zile inainte de urmatorul ciclu (prezumtiv). Fiabilitatea este de 99%. Este indicat sa fie folosite dimineata, la prima mictiune.

Pe langa acest tip de teste de sarcina exista si analize de laborator care se bazeaza pe acelasi principiu al depistarii gonadotrofinei chorionice. In laborator se face si dozarea cantitativa a acestui hormon putindu-se stabili si momentul precis al fecundarii. Analiza se face pe o proba de sange. Fiabilitatea este de practic 100%. Daca ati folosit un test cumparat in farmacie si este pozitiv este bine sa va programati o vizita la medic cat mai curand, pentru o confirmare si pentru a putea lua din timp masurile igienico-dietetice si eventual, terapeutice care se impun. Pretul acestor teste de sarcina este abordabil, fiabilitatea buna.

AUTOR: DR.MIRCEA ANGHELESCU


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 

 

 

newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner