Securitate pe internet Imprimare E-mail


Parental Control Bar este o unealta simpla dar puternica care va ajuta sa va protejati copiii de site-uri care contin material nepotrivit (nuditate, material explicit sexual, limbaj indecent, chat, forum, etc).
Ajunge doar sa activati Child-Mode in timp ce copii navigheaza pe internet si toolbarul va bloca accesul la toaqte aceste site-uri.

Control Bar
Parental Control Bar este oferit gratis de catre WRAAC.ORG ,  o organizatie non-profit dedicata dezvoltarii acestor genuri de unelte WEB.

 1. Chil Mode:


Activati Child-Mode si Parental Control Bar va va ajuta sa protejati copiii de site-uri care au continut explicit: NUD, SEX, VIOLENTA.

 2. Automatic Block List

Atunci cand copiii acceseaza pe internet un site cu astfel de continut unealta va bloca accesul si va afisa un mesaj de atentionare.
Descarcati toolbar-ul
Mai jos sunt cateva tipuri de continut blocat automat:

- Nuditate;
- Material explicit sexual;
- Violenta;
- Limbaj vulgar;
- Chat si Forum.

 3. Personal Block List:

Parintii pot specifica in plus, site-uri pe care ei considera ca nu sunt bune pentru copii, adaugandu-le in Child Block List.

4. Ca parinte, puteti activa sau dezactiva acest toolbar cu parola si naviga pe internet in Parent Mode.

Parent Mode va ofera accesul nerestrictionat la internet. O data ce terminati de navigat, reactivati Child-Mode printr-un simplu apasat pe icoana Parent Mode.

5.Personal Safe List.


Accesand butonul "Add Site to Safe List" si postand parola dumneavoastra puteti sa specificati ce site-uri le considerati a fi in regula pentru copii.
Site-urile adaugate in aceasta lista vor fi accesibile copiilor cand veti activa Child Mode, in timp ce site-urile celelalte vor fi blocate

6. Parental Password (Parola)
Toate comenzile sunt blocate de o parola pe care o introduceti in timpul instalarii. Interfata simpla usureaza administrarea acestei parole.

- Hints - va ajuta sa va aduceti aminte parola
- Forgotten Passwords - primiti pe adresa de email pe care atu setat-o la instalare, parola dumneavoastra.
- Reset a Password - In cazul in care banuiti copilul ca a descoperit parola o puteti schimba.

 7. Cum functioneaza?
Toolbarul este o combinatie de filtre create de noi care ofera robustete si asigura in majoritatea cazurilor accesul sau blocarea site-urilor.
Descarcati toolbar-ul

Pentru alte explicatii si informatii suplimentare vizitati site-ul www.wraac.org


 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner