Blestemate de indicii Imprimare E-mail


Felicitari din partea Echipei Scoala Parintilor.Ro pentru acest articol !

ImageSimti cum ti se sfisie sufletul doar citind despre trupsorul fara viata, ajuns hrana pentru caini si sobolani pe pardoseala murdara a unui sopron. Intr-un sopron la doi pasi de casa unde o mama chinuita de spaime si sperante se ruga sa-si vada din nou copilul.
Un sopron nenorocit in care trei politisti n-au mai avut chef sa caute. Asa au hotarit ei. Trei politisti, doi jandarmi si unul sau doi gardieni publici. Ca nu era ala locul potrivit in care putea sa ajunga un copil pierdut. Ca nu erau „indicii“. De parca, Doamne iarta-ne, cautarea unui copil disparut, lupta cu orele si secundele de care atirna viata micutului fara aparare, ar fi o joaca. Cam cum ar fi trebuit sa arate un loc potrivit sa se piarda un copil ? si cum ar trebui sa arate blestematele astea de indicii? Firimituri ca-n povesti, ghetute, papusi sau poate un telefon mobil de-a dreptul? Sau nu putea fi atinsa o proprietate privata ca sa cauti un copil? Pai atunci, de ce naiba sa mai deranjezi Politia? si la ce mai foloseste acum sinistrul „indiciu“ iesit la iveala, chiar in sopronul ocolit? Poate ca micuta nici nu era acolo in zilele cautarii. Dar daca era? Daca, rapusa de frica si plans, a adormit pe lespedea rece si-a murit inghetata? Nu sint indicii pentru o astfel de poveste. Dar ce indiciu justifica tacerea de pina acum a celor trei politisti. Noptile in care au dormit fara sa-i chinuiasca indoiala de-a nu fi calcat in nenorocitul ala de sopron. Poate ca trupul copilei a fost adus si aruncat acolo dupa ce sufletelul se petrecuse la cer? si-atunci, la o cautare, fie ea tarzie, copila ar fi fost gasita inainte ca dintii ascutiti ai animalelor flaminde s-o sfisie ca pe un hoit al nimanui. Macar ar fi avut un mormint si-o cruce linga care sa fie plinsa. Un indiciu ca si-a trait zilele cite i-au fost date de Dumnezeu. si cite i-or fi fost scurtate de oameni. Fara indicii.
 
Autor: Oltiţa Stiuj
sursa aritcol: monitorulexpres.ro

 


Comentarii (1)add
Un suflet plecat dintre noi mult prea devreme... : marian
Este povestea cutremuratoare a unui destin frant mult prea devreme...

E sfasietoare aceasta poveste, cuvintele mi se par de prisos, mai ales pentru cei care stiu si simt ca viata copilului lor este un lucru nepretuit, ceva unic care da sens vietii lor. Nu exista nimic in lumea asta care sa inlocuiasca lipsa lor.

Parintii acestui suflet nevinovat vor pastra si vor duce cu ei o povara... Nu doar in lumea aceasta. Nimic nu o poate inlocui pe micuta printesa care s-a ridicat dintre noi prea devreme.

Suntem revoltati impotriva destinului,suntem revoltati impotriva celor care ar fi trebuit sa stie si mai tarziu sa cunoasca, unde se afla acest pui de om.
Cuvintele nu-si mai au rostul.Nimic din ce vom spune acum nu mai are un rost.Poate mai tarziu,dupa ce sufletele noastre se vor obisnui cu aceasta durere, ne vom reintoarce la tot ceea ce s-a intamplat...
Durerea este acum mare si pentru noi, toti cei care am aflat din mass-media de aceasta cumplita intamplare.
Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba in paza sufletul ei.

Un parinte....
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner