Cleopatra, felicitata pentru premiile MTV de baiatul lui Stefan Banica Imprimare E-mail


ImageFiul lui Ştefan Bănică jr. a sunat-o pe Cleopatra Stratan, joi seara, pentru a o felicita pentru cele trei premii MTV câştigate la Sibiu, ea fiind cea mai premiată artistă din cei 300 prezenţi la gală, relatează corespondentul ROMPRES.

"Mă bucur foarte mult pentru acest copil, Cleopatra. Am cunoscut-o şi eu astăzi (n.r. joi seara). Am pus-o să vorbească cu băiatul meu la telefon care este un admirator al lui Ghiţă. Copiii au un lucru care lipseşte la mulţi dintre noi: sinceritatea. Asta este atuul ei", a declarat presei un alt premiat al MTV, Ştefan Bănică jr.
Cleopatra a fost prezentă doar la începutul serii, după care a plecat la culcare, ţinând în braţe jucăriile de pluş. Tatăl Cleopatrei a luat premiile fiicei sale, scuzându-se că fata era prea obosită să reziste până la orele 03,00 noaptea.
Ştefan Bănică jr. a mărturisit că "se simte răsfăţat la Sibiu, după ce a primit două premii MTV". Bănică se va întoarce la Sibiu pe 28 mai, fiind unul dintre artiştii aşteptaţi la Festivalul Internaţional de Teatru, unde vine cu comedia "Revizorul".
"Pentru mine cel mai mare premiu este să văd sălile pline şi că lumea pleacă fericită de la spectacol. Nu ştiu câţi de aici, din această seară, trăiesc din vânzarea de bilete la concert sau discuri. Preferatul, meu este Cristi Minculescu de la IRIS", a declarat Bănică.
Preferatul lui Ştefan Bănică jr. a luat şi el două premii, chiar în anul în care IRIS aniversează 30 de ani de activitate.

Rompres
 
 


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner