Concurs de traduceri pentru elevi Imprimare E-mail


ImageLuna viitoare, elevii vor putea participa la concursul international de traduceri intitulat „Traduceri? Da!“. Concursul se adreseaza elevilor de liceu din toate statele membre ale Uniunii Europene.

Directia Generala de Traduceri din cadrul Comisiei Europene, care traduce documente scrise in si din toate limbile oficiale ale UE, organizeaza concursul de competente la care pot participa elevi de liceu din fiecare stat membru.
Scopul este de a promova invatarea limbilor si profesiunilor din domeniul lingvistic. Competitia va fi dechisa in luna mai 2007 de Comisia Europeana. Manifestarea face parte dintr-o serie de proiecte care vor marca in acest an 50 de ani de la semnarea

Tratatului de la Roma care a marcat instituirea Comunitatii Europene pentru care diversitatea lingvistica este una dintre caracteristicile principale.

Elevii isi pot inscrie traducerile in concurs in intervalul 9-15 mai. Pentru mai multe detalii despre modul de inscriere si regulament se pot afla de pe site-ul http://europa.eu/languages/en/home .

Sursa: MonitorulExpres.RO Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner