Controale in scoli intre 15 august si 10 septembrie Imprimare E-mail


ImageDepartamentul de control al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) si Directia Buget, Finante din cadrul acestui minister va efectua, in perioada 15 august - 10 septembrie, controlul unitatilor scolare pentru a verifica starea investitiilor in infrastructura si utilitati, a declarat, miercuri, pentru ROMPRES, consilierul personal al ministrului educatiei, Mirabela Amarandei.
Potrivit acesteia, la controale va participa si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei.
''Ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Cristian Adomnitei, intentiona sa realizeze un astfel de control'', a precizat Amarandei.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu i-a cerut, marti, ministrului Adomnitei sa inceapa controalele in unitatile de invatamânt pentru a verifica starea investitiilor in infrastructura si utilitati, astfel incât anul scolar sa poata incepe in conditii optime.
"Am cerut verificarea autorizatiilor sanitare la scoli, pentru a incepe cu bine anul scolar la 15 septembrie", a afirmat Tariceanu.
in urma cu doua saptamâni Cristian Adomnitei declara ca este preocupat de modul in care sunt cheltuite in teritoriu fondurile alocate de guvern prin intermediul MECT.(Rompres)


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner