Copilul, liantul familiei Imprimare E-mail


ImageAparitia unui bebelus va face pe toti sa uitati de neintelegerile din trecut si sa va uniti ca intr-o echipa eficienta pentru a face fata noilor solicitari si responsabilitati.
Venirea pe lume a unui copil aduce multa fericire intr-o familie si, in ciuda greutatilor aparute odata cu ea, mica minune ii determina pe noii parinti sa se inteleaga mai bine si sa uite de problemele din trecut.

In familiile in care au existat neintelegeri, bebelusul declanseaza suficienta bucurie incat sa-i impace pe toti, pornind de la parinti si bunici, pana la unchi si matusi, afirma ziarul britanic "The Times" intr-un articol pe aceasta tema.

Chiar si soacra va fi induiosata

Daca nu iti facea placere prezenta soacrei in trecut, este cazul sa treci peste acest lucru, pentru ca acum vei avea nevoie de ajutorul ei.
De asemenea, suportul surorii sau cumnatei, pe care nu le invitai prea des pe la tine, iti va fi de folos.

Chiar si soacrele carcotase, care observau numai defectele norei, respectiv ginerelui, se vor induiosa la vestea ca au devenit bunici si vor incepe sa descopere si calitatile persoanei care i-a "furat" copilul.

Amana cateva saptamani avalansa rudelor

Vestea aparitiei unui nou membru in familie circula extrem de rapid si, chiar daca le trimiti poze pe mail sau pe telefonul mobil, toate rudele vor vrea sa vada de aproape bebelusul. Veri pe care nu i-ati mai vazut in ultimii ani si matusi cu care nu ati vorbit nici macar la telefon de cateva luni isi vor anunta vizita.
 
Sursa articol: EVZ.RO 
 


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner