Elevii au astazi teza unica la limba si literatura romana Imprimare E-mail


ImageAproximativ 225.000 de elevi din clasa a VII-a din toata tara sustin azi, 17 mai, teza cu subiect unic la limba si literatura romana, potrivit metodologiei ministrului educatiei, cercetarii si tineretului.

Prima teza - la matematica - a fost sustinuta in data de 4 mai, urmata, pe 10 mai, de cea la limba si literatura materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale.

Procentul elevilor din clasa a VII-a, care au obtinut note de 5 si peste 5, la teza cu subiect unic la matematica, este de 56,41%, ceea ce reprezinta, la nivel national, un numar de 120.218 elevi.
Circa 82,73% din elevii de clasa a VII-a care au sustinut, in data de 10 mai, teza cu subiect unic la limba si literatura materna, au obtinut note de 5 si peste 5.

Elevii absenti sau amanati de la sesiunea sau sesiunile anterioare mai pot da teza la matematica in data de 5 iunie, la limba si literatura materna in data de 8 iunie, iar in 12 iunie la limba si literatura romana.

In cazul in care nici de aceasta data nu reusesc sa fie prezenti la examen, elevii mai au o ultima sansa pentru a sustine tezele, in data de 21 august la matematica, 23 august la limba si literatura materna si 28 august la limba si literatura romana.

Rompres Comentarii (3)add
Aiurea :( : Robby
Aiurea acum sa fim seriosi...ne`a pus pe post de cobai? smilies/sad.gif

...
ce plm mea daty si voi notele la limba romana pls ca vreau sa vad hai pls zicety si mie siteul pls pls pls pls pls pls : alexswimmer
smilies/wink.gif smilies/angry.gif smilies/cry.gif smilies/shocked.gif smilies/angry.gif smilies/grin.gif smilies/wink.gif smilies/angry.gif
...
... : cretinism...
ce trogheriesmilies/angry.gif ... buai da' mai afishatzi mai ceva variante nu va zgarcitzi... uite caut de vreo 2 ore shi numa' varianta 11 am gasito deja o shtiu pe de rost... smilies/angry.gif
...
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner