Festivalul Mamaia copiilor Imprimare E-mail


ImageTeleviziunea publica, prin posturile TVR1, TVR2 si TVR International (TVRi), va transmite, integral, spectacolele celei de-a VII-a editii a Festivalului National de Creatie si Interpretare "Mamaia copiilor", care va avea loc, la sfarsitul acestei saptamani, pe litoral.
Concursul din zilele de 6 si 7 iulie va putea fi urmarit la TVR 2, iar spectacolul de gala, din 8 iulie, va fi transmis de TVR 1 si TVRi.
Potrivit unui comunicat transmis de Televiziunea publica, este pentru a sasea oara cand cel mai important festival din Romania al micilor artisti este difuzat la TVR, Festivalul "Mamaia copiilor" fiind deja o adevarata rampa de lansare pentru cei mai talentati copii.
Vineri, 6 iulie, si sambata, 7 iulie, de la ora 21,00, TVR 2 va transmite in direct de la Mamaia etapele de concurs ce se vor desfasura pe patru grupe de varsta: 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani si 14-17 ani.
Telespectatorii vor putea urmari evolutia celor 59 de mici solisti inscrisi in concursul de interpretare (solisti si grupuri vocale) si vor audia cele 20 de piese inscrise la sectiunea "Creatie". Spre deosebire de editiile de pana acum, in acest an va exista si o sectiune speciala dedicata competitiei intre grupurile vocale, fiind inscrise nu mai putin de sase astfel de grupuri.
Juriul, alcatuit din 15 specialisti si condus, ca in fiecare an, de Adrian Paunescu, va avea sarcina de a stabili clasamentul celor "mai buni artisti" si al celor mai bune creatii muzicale pentru copii si tineret.
Decizia juriului va fi cunoscuta duminica, 8 iulie, in transmisia directa de la TVR 1 si TVRi. Invitati de onoare la spectacolul de gala vor fi membrii trupei "4 Kids", cei care vor reprezenta in acest an Romania la concursul Eurovision Junior.
De-a lungul celor trei seri de spectacol, gazde vor fi Alina Sorescu si micii "artisti" Alexandra Ruge si Andi Juganaru.(Rompre)


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner