Record de femei gravide Imprimare E-mail


ImagePeste o mie de femei insarcinate s-au adunat sambata la Johannesburg, in Africa de Sud, in incercarea de a stabili un nou record mondial, acela de cel mai mare numar de gravide adunate in acelasi loc.
Evenimentul a fost organizat in timpul unui tirg anual dedicat mamicilor si nou-nascutilor. Ideea stabilirii unui record mondial i-a venit chiar organizatoarei tirgului, care a dorit sa dea o noua dimensiune show-ului anual. „Eram un pic preocupati sa avem atit de multe femei insarcinate in acelasi loc, dar sintem fericiti ca niciuna dintre ele nu a avut probleme“, a declarat unul dintre organizatori.
„Ne-am asigurat ca in cazul in care una dintre mamici ar fi avut probleme, aceasta sa poata fi transportata de urgenta la un spital din apropiere“, a mai spus sursa citata. Pentru a intra in Cartea Recordurilor erau necesare doar o suta de femei, insa evenimentul a atras 1.146 de doamne insarcinate. „Sintem foarte fericiti ca am reusit sa stabilim un record mondial adunind in acelasi loc atit de multe femei in asteptarea unui copil“, a mai spus organizatorul evenimentului.
 
Sursa articol: monitorulexpres.ro 


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner