Testele nationale pe ultima suta de metri Imprimare E-mail


ImageElevii de clasa a VIII-a sau mai putut inscrie vineri pentru susiinerea testelor naiionale fiind ultima zi, conform metodologiei in vigoare.
Cei aproximativ 230.000 de elevi care vor susiine testele nationale vor incheia cursurile in data de 8 iunie, iar prima proba a testelor nationale va avea loc in 18 iunie, la limba si literatura romana, urmata de proba de limba si literatura materna, in 19 iunie.
Proba la matematica va avea loc in 20 iunie, iar ultima proba se va tine pe 21 iunie, la istoria romanilor sau geografia Romaniei, la alegere.
Rezultatele vor fi afisate pe 24 iunie, iar depunerea contestaiiilor se va face in aceeasi zi.
Intre 25 si 27 iunie se vor rezolva contestaiiile, iar in 28 iunie se vor afisa rezultatele finale.
La randul lor, elevii din clasa a XII-a vor incheia cursurile pe 15 iunie.
Potrivit MECT, in perioada 1-11 mai a avut loc inscrierea candidatilor, pe 15 iunie se incheie cursurile pentru clasa a XII-a, iar prima proba orala, la limba si literatura romana, are loc in perioada 25-26 iunie.
Elevii care apartin minoritatilor nationale vor sustine in zilele de 26-27 iunie proba orala la limba si literatura materna.
Cea de-a doua proba orala are loc in perioada 27-28 iunie 2007, la limba si literatura moderna, iar probele scrise incep pe 29 iunie, cu proba de limba si literatura romana.
Proba la limba materna va avea loc pe 2 iulie 2007, proba obligatorie a profilului - pe 3 iulie si proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii - in 4 iulie.
Totodata, pe 5 iulie va avea loc o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, proba scrisa sau practica, iar rezultatele se vor afisa in 7 iulie, cand se vor putea depune si contestaiiile.
Rezolvarea contestaiiilor se va face in perioada 8-9 iulie 2007, iar rezultatele finale vor fi afisate pe data 10 iulie.
Rompres
 


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner