Tot informatii de la BAC Imprimare E-mail


ImageAproximativ 10.000 de elevi apartinand minoritatilor nationale sustin miercuri si joi proba orala la limba si literatura materna din cadrul examenului de Bacalaureat.
In data de 27 si 28 iunie se va sustine proba orala la limba si literatura moderna.
Examenele scrise vor incepe in 29 iunie, cu proba de limba si literatura romana, care va fi urmata, pe 2 iulie, de proba la limba si literatura materna.
Proba obligatorie a profilului se va sustine in 3 iulie, iar proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, in 4 iulie.
Pe 5 iulie va avea loc o proba la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare, proba scrisa sau practica.
Rezultatele vor fi afisate in 7 iulie. Contestatiile vor putea fi depuse in aceeasi zi, acestea fiind rezolvate in zilele de 8 si 9 iulie.
Rezultatele finale vor fi anuntate in 10 iulie.
Anul acesta, ministrul educatiei Cristian Adomnitei a interzis colectarea de fonduri destinate pentru asa-zisul 'protocol'.(mosgoogle)
Examinarea la probele orale/practice se realizeaza de doi profesori de specialitate, membri ai comisiei, in prezenta a cel putin trei candidati. Fiecare profesor evalueaza raspunsul candidatului de la probele orale/practice cu note intregi de la 1 la 10, in functie de baremul de evaluare, astfel incat diferenta dintre notele celor doi profesori evaluatori sa nu depaseasca un punct.
Nota finala la proba respectiva se va calcula ca medie aritmetica cu doua zecimale, fara rotunjire, din notele acordate de cei doi examinatori.
Un candidat se considera "promovat" la proba orala/practica daca a obtinut minimum nota finala 5 (cinci) la respectiva proba. Probele orale sunt eliminatorii.
La probele orale si practice nu se admit contestatii, cu exceptia probei de dicteu melodic si armonic, de la profilul artistic - muzica. (Rompres)


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner