Totul despre cresterea si ingrijirea copilului tau Imprimare E-mail


ImageBebe Sănătos – totul despre creşterea şi  îngrijirea copilului tău!
SănătateaTV.ro organizează un eveniment pe teme medicale ce are ca scop informarea mămicilor şi a viitoarelor mămici cu privire la îngrijirea copiilor în primii 2 ani de viaţă. Conferinţa interactivă „Bebe Sănătos” va avea loc în data de 16 mai 2009, începând cu ora 10, la Institutul Naţional de Statistică, București.
Bebe Sănătos își propune să ofere mămicilor ocazia de a se afla față în față cu medici renumiți din domeniul pediatriei, ginecologiei și psihologiei, pentru a afla de la cele mai competente surse răspunsuri legate de îngrijirea bebelușului și de sănătatea mamei și a copilului.

Mămicile vor primi informaţii referitoare la postura de mamă, creşterea nou-născutului, hrănirea acestuia, adoptarea unei igiene corespunzătoare, reluarea activităţii sexuale, prevenirea şi tratarea bolilor frecvente la copii, reacţia în situaţii critice,  dezvoltarea limbajului şi a gândirii la copil, prevenirea depresiei post – partum, dezvoltarea psiho-motorie a sugarului și alte subiecte interesante. În cadrul evenimentului va avea loc și un târg de produse de sănătate pe care mămicile participante îl pot vizita pentru a se pune la curent cu ultimele apariții în domeniu și pentru a achiziționa produsele necesare bebelușilor.
Bebe Sănătos este o conferință interactivă, desfășurată într-un cadru semi-formal, în care mamele vor participa la workshopuri  și vor putea pune întrebări direct specialiștilor. Participantele la conferință vor beneficia de sfaturile și asistența unor nume mari din lumea medicală românească. Printre speakerii invitați la Bebe Sănătos se numără: prof. dr. Bogdan Marinescu, medic primar obstetrică – ginecologie, director Spitalul „Panait Sârbu”, Bucureşti, prof. dr. Adrian Georgescu, medic specialist pediatru, conf. univ. dr. Silvia Stoicescu, medic primar pediatru, Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”, asist. univ. dr. Manuela Neagu, medic specialist obstetrică – ginecologie, Spitalul „Panait Sârbu” şi asist. univ. drd. Simona Vlădica, Universitatea Ecologică, Director Dezvoltare SănătateaTV.ro.

Înscrierile la Conferința Bebe Sănătos se fac pe site-ul evenimentului www.bebesanatos.ro sau completând formularul de înscriere de pe www.sanatateatv.ro . Participarea la conferință este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Sponsorii Conferinței Bebe Sănătos sunt: Nestle Nutrition, GlaxoSmithKline, Sensiblu, ArtMed, Cord Blood Center și 3F PlantaMed. Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Itsy-Bitsy, Revista Baby, Info–Sănătate, Ziare.ro, Pharma Business, PORT.ro, Mămici.Flu.ro, Medic4all, Șapte Seri, Nou-Născuți.ro, Baby Online, ȘcoalaPărinților.ro, Kids-Shop.ro și Royal Expo.


Comentarii (0)add
Spune-ti parerea despre acest articol
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley


Adaugati caracterele din imagine


busy
 
newsletter
login
cont
parinti
parinti


galeriapiticilor.jpg    
Poze din galerie!
Educatie si Scoala
2006 - 2012 ScoalaParintilor.ro - toate drepturile rezervate
Termeni si conditii | Publicitate

banner
banner